Har musiker mycket sex?

0kommentarer

 "Du hör ju bara det du vill höra!"  - är ett uttryck du säkert har hört någon gång, om inte annat så vet jag att jag har det, bra ofta också. Och det roliga med detta är att det stämmer ju så bra. Det finns nog få sinnen som är så selektiva och subjektiva som hörseln. Det en person säger i ett rum till två personer kan sedan de två referera helt olika, de har från samma ord hört olika mening, i såväl betydelse som omfång och sammanhang. Med denna inledning ska jag nu komma fram till meningen men denna text, nämligen hur man kan göra om en text till att handla om precis det man vill, bara man lyssnar tillräckligt noga.

Sex är alltid ett tacksamt ämne, vi tar den vinklingen.
1. "The first cut is the deepest" - en gång i tiden en vacker låt av Cat Stevens om den första kärlekens djupa sår men som helt ändrades i ordens mening när min svåger "sjöng sönder" den.
2.  Kan inte exakta titeln på denna så vi kör lite text nu istället... "Tänk dig att ha en man i byrån i en liten ask bland andra grejer när som helst när du får lust så plockar du fram din ask" (okej då, kanske fel på nått ord men det dör ingen av). Inte illa att Lill Lindfors sjöng om dildosar i "hemliga lådan" redan på 60-talet (kanske 70).
3. "Ont det gör ont men det går" - I rest my case!

Kan du komma på någon fler?

Kommentera

Publiceras ej