Om sambon kommer isäng innan mig på kvällen så gömmer han min sovtröja. Detta är så förbaskat gulligt att jag inte kan bli arg. För hur ska man kunna bli arg på någon som bara vill ligga hud mot hud och gosa en stund innan vi somnar? Nä, det kan man ju inte.
Har gjort en julkalender till sambon, rätt gullig. För att han behöver en julkalender? För att han vill ha eller har bett om en? Nä... men för att jag vill. Det är så förbaskat roligt att göra sådana där saker. Önskar att jag hade lite mer kunskap, massa mer tid och utrymme att få sitta med sånt mycket mer än jag gör.

Ska nog ta å göra en massa tomtar och försöka sälja på julmaknaden i byn nästa år... mm det skulle jag ta å göra...

Imorgon fyller jag 33 år. Nu har jag garanterat levt mer än en tredjedel av mitt liv och vad har jag åstadkommit?

En hel del skulle jag vilja påstå! Har haft långa och korta förhållanden, bra och dåliga vänner, seriösa och oseriösa arbetsgivare, tråkiga och roliga jobb, slappdagar och träningsvärk, spännande och tråkiga stunder, ja allt möjligt. När jag berättar om saker som hänt förr brukar jag säga att det hänt "i ett tidigare liv" och ofta känns det just så, att jag haft olika liv. Vi får se hur det nuvarande livet ter sig.

Min faster dog i cancer när hon var 33. Det ger mig lusten att leva mitt liv ännu mer, fast med en känsla av att inte ta något/någon för givet. Till alla ni som betyder något - jag älskar er. Till alla ni andra - tack för att jag får lära känna er. Och slutligen till alla ni okända - ge någon ni tycker om en stor kram.

Och som en kär och klok vän sa: man fyller bara 33 en gång.