I tisdags gjorde jag något som kändes rätt konstigt. Jag satt i väntrummet på MVC och såg två par med stora magar komma och gå. De gullade och stånkade med den blivande mamma och de hade en glans över sig. Själv satt jag och bläddrade i en föda-barn-tidning, läste om bärselar och okej-att-äta-listor, sedan gick jag in till min barnmorska för att diskutera preventivmedel. Det kändes både bra och dåligt! Bra eftersom jag inte har någon lust att bli med barn med en man jag känt så pass kort tid som jag gjort och dåligt eftersom jag längtar så efter barn att det gör ont i mig.

Min kära vän som i många år sade att det inte fanns i henne har nu också börjat känna det och jag som skämtade och sa att det kommer efter 25 fick rätt ändå. Alla har det såklart inte i sig, alla vill inte ha barn i sitt liv och det tycker jag är ett beslut alla andra ska acceptera, men jag vill... och jag har velat det länge.

Men snart kommer min underbara systerson att bli storebror så då finns det ännu ett barn att ösa kärlek över.
Hjälp va tråkigt jag har!!!!!!!!!!!!!!

Har inte fått några varor så jag har inget arbete att göra och idag är tredje dagen. Och inte nog med att jag är totalt syslolös och har hur tråkigt som helst, dessutom ser alla att jag inte har något att göra och nu börjar "fan-va-slö-du-är-blickarna" komma mer och mer och det är fan inge kul, speceillt när det inte är mitt fel. Folk frågar varför det inte finns några grejer och jag försöker förklara att jag beställt men att det inte är jag som bestämmer vad som kommer och när... men man tar till sig den informationen man vill ha.

Om inte DHL kommer idag blir jag galen...

Idag tog jag vår spritt nya tjänstebil, hämtade ett släp och körde upp till Härnösand. På vägen började jag fundera på en fråga, är det 80 eller 90 man får köra med släp? Då det skulle vara ytterst pinsamt om jag i uniform i tjänstebil skulle bli stoppad för fortkörningsböter ringde jag polisen för att fråga. Trafikpolisen jag fick prata med lät faktiskt glad över att jag frågade och jag fick känna mig lite dum som inte visste, men ändå bra som frågade. Ja det är 80, nu vet jag vet!

Körningen gick hur bra som helst och när släpet var återlämnat och allt var klart berättade jag för säkerhetsansvarig att det var första gången jag körde med släp. "Och det berättar du nu!" säger han med en 60-årings bortglömda målbrottsstämma vilket endast kan besvaras med "Självklart berättar jag det nu!", tänk er annars va fnoskig han skulle bli om han vetat. Nä ibland kan det vara bättre att berätta (eller fråga) efteråt.

Fick precis veta att en kille jag träffade förra sommaren nu ska gifta sig, en annan ska ha barn inom de närmaste veckorna och en tredje hade så bråttom att stadga sig att han förmodligen glömde bort att de inte passar tillsammans. Vad är det med folk? Varför har alla så jävla bråttom med allt? Vad är det för fel på att känna efter och lära känna varandra?

Jag då? Jo... jag tror jag har träffat någon =) Det känns bra! Tempo? Ja vi får väl se hur det blir med det...