Undra vad politikerna tänker när Ica-Jerry har 246 671 fans på facebook medan Lars Oly har 782 stycken?

Kanske är det som med McDonaldsLasse i Sundsvall, som glädjer människor varje dag med sitt leende, som jobbar på och jobbar på och jobbar på, som "kanske inte kommer göra många stordåd i sitt liv, men ett gör han varje dag genom att sprida enorma mängder glädje till alla som kommer i kontakt med honom" (från fansidan på facebook)
http://www.facebook.com/search/?q=jerry&init=quick#!/group.php?v=info&ref=search&gid=171625839333.

Okej, om nu även jag ska ge mig in i politiken denna lördagsförmiddag då jag egentligen bara smiter från dammsugningen kan man ju kolla in lite facebookklubbar:

Kan den här lyktstolpen få fler fans än Mona Sahlin - 115 517
Mona Sahlin (positiva fans) - 4282
Kan den här soptunnan få fler fans än Fredrik Reinfeldt - 59 693
Fredrik Reinfedlt (positiva fans) - 3911
Vi som vill att Fredrik Reinfeldt ska leva på existensminimum - 28 834

Detta i kontrast till:
Vi som älskar fredagsmys - 156 709
Vi som älskar mjukisbyxor - 198 953
Alla vi som tycker bensin luktar gott - 94 558
Vi som försöker somna om, även fast det är 10 minuter klar tills man ska kliva upp 39 926
Vi som vill ha Christer Pettersson på 50-lappen - 10 201
Vi som avskyr när duschdrapperiet kommer smygande mot kroppen - 2 789
Folk som skaffar sommarkatt borde avlivas - 12 009
Vi som gillar julmust - 147 340

... och motivation var väl precis vad detta gav mig - man måste prioritera ibland!!!
För någon dag sedan frågade en kvinna mig vad jag som liten ville bli när jag blev stor. Först tänkte jag att det får jag väl se när jag blir stor men så insåg jag att jag precis har fått en fast tjänst, har fyllt 30 och äger min egna lägenhet så jag är nog stor nu.

När jag var liten var min dröm att bli polis. Så i höstas när jag blev av med jobbet (innan jag fick det jag har nu) tänkte jag att nu var det dags att förverkliga denna barndomsdröm. Jag gjorde ett simprov och det gick bra, jag gjorde ett syntest... och där sket det sig. Jag har alldeles för dålig syn för att få bli polis. När jag pratade med en polis och frågade angående detta med tanke på att det ju finns en massa poliser med glasögon, svarade han att man åtminstone måste se bra från början. Så - det var den drömmen det!

När jag var liten var det självklart att jag vid 25 års ålder - senast - skulle ha barn i mitt liv. Jag har unga föräldrar, de var 21 och 22 när de fick mig, och har alltid upplevt det som något positivt. I min årsbok från gymnasiet tippades jag som en av de allra första att gifta mig och få barn. Den ena klasskompisen efter den andra har kläckt ur sig avkomma men inte jag inte. Så - det var den drömmen det!

När jag var liten tyckte jag att forskarna borde uppfinna en tablett som gjorde att det överblivna (onödiga) fettet på kroppen skulle åka ut i håret så att man kunde tvätta bort det. Jag förväntade mig en big bonus av schampoföretagen. Så - jag väntar fortfarande!

När jag var liten hette min gossenalle, eller gossehund är det ju, Abbe. Och - han finns här fortfarande!