För många år sedan var jag och min dåvarande sambo på besök hos några vänner vi brukade umgås med och efter detta 2-3 dagars besök var det dags att åka hem. Då sa värden en mening som jag då, och sedan dess, har tyckt var helt klockren. Han sa: "Kul att ni kom, skönt att ni åker". Värdinnan blev förargad och skämdes över hans kommentar men jag tyckte den var helt underbar, och så sann. För det är ju precis så det är. Det är jättekul att få besök, eller att besöka andra men det är alltid väldigt skönt när allt återgår till det normala igen. När man får vräka ut sig i sin egen soffa utan att tänka på de som är runtomkring... eller miljoner andra exempel.

Jag har haft en av mina underbara systersöner på besök i tre dagar. Vi har haft jätteroliga dagar och han är helt fantastisk att vara med, men satan i gatan va skönt det är att nu har återlämnat honom till sin mamma och pappa och bara vara jag och katterna här hemma igen.

Betyder det att man inte vill ha besök? Absolut inte!!! Tvärtom, det betyder att man uppskattar det man får och det man har.