Ibland känns det som att allt kommer på en gång. 2003 var ett sånt där riktigt skitår då det hände en massa negativa saker, 2012 var motsatsen. Nu har ju ungefär halva 2013 förflutit och det känns som att jag (ta i trä) kommer att få två toppenår på raken.

Ok, jobbmässigt ska jag erkänna att det varit en seg vår, så är det. Men nu sitter jag här i solen en söndagsmorgon och inser att jag har en veckas semester kvar, sedan jobbar jag ca fem veckor, en och en halv veckas ledigt efter det och sen kommer den, stunden jag väntat på sedan jag bestämde mig. Bestämde att nu fick det vara nog. Sen slutar jag på mitt nuvarande jobb och börjar på ett nytt, ett jobb som känns otroligt spännande. Det kommer inte bli lätt, det är jag medveten om, det kommer inte att bli lugnt, men det kommer att vara värt det.

Ja, jag kan väl förstå att en rubrik som den förra kan upplevas lite som en teaser och det var ju *host host* I N T E alls meningen... Det är ju så ibland att man sitter inne med svar som inte alltid kan ges, som inte alltid kan förmedlas. Men jag ska inte vara elak, ni ska få svaret.

Anledningen till att jag tänkte så mycket på gräsmattan var helt enkelt eftersom det normalt tar cirka tre timmar att klippa vår gårds gräsmatta om man har åkgräsklipparen och nu har den gått sönder. Så vi har i omgångar slitit med att försöka få den vildvuxna marken vi kallar gräsmatta till just en gräsmatta och det får göras en bit i taget och när alla bitar är klara får vi börja om. Av den anledningen har just gräsmattan figurerat en del i mina tankar den senaste tiden. Så nu vet du!

Inte det svaret du väntade på? Nu ska vi inte vara snikna, jag fick ett svar idag, ni har fått ett annat. Fler kommer nog ska ni se :-)