Avtändande!

0kommentarer

Delad tredjeplats, bedårande brons - Det här med underkläderna känns som att det skulle vara en skröna, om män som har på sig strumporna medan de har sex. Lyckligtvis har jag aldrig stött på någon sådan och om jag gjorde det vet jag inte om jag skulle säga så mycket med tanke på att jag själv är så kall om fötterna att jag de senaste veckorna sovit med strumporna på. En snabbis i hallen är dessutom en helt annan sak, då får man ha på sig hur mycket, eller lite, kläder man vill. Nä när det gäller underkläderna är det faktiskt två andra saker som stör mig;

1. Män som tar på sig kalsongerna det första de gör när man "är klar". Varför? En killkompis förklarade när vi diskuterade saken att han kände sig så naken annars. Så det är helt okej att din nakna rumpa skumpar upp och ner några minuter innan men när du är avslappnat bara njuter av läget, då känns det fel? Nä, jag fattar inte det och jag tycker även att det är rätt avtändande... men inte lika mycket som...

2. Män som inte fixar bh-bandet. Hallå så himla svårt är det inte! Jag tycker att män helt enkelt borde ta och öva, passa på redan som tonåring när det är okej att inte kunna och ni kan låna mammans bh som test. Sätt den på en killkompis och öva sedan på att knäppa av den så slipper era framtida kvinnliga partners den där skittråkiga och mycket moodkiller-aktiga stunden då ni fipplar där bak. (Ännu värre är det när ni dessutom måste koncentrera er på uppgiften så pass att all annan aktivitet dör och ni till och med kommenterar läget.) Å så säger man att män är tekniskt kunniga - ha!

Andra plats, skimrande silver - Taskig tajming! Diskuterade detta med en vän idag, när man har haft en soft kväll med en man utan att det direkt har hänt något, man har mest bara legat och kramats och myst, utan någon direkt passion (detta exempel är mest relevant i början av ett förhållande) och sedan när man går till sängs DÅ ska det helt plötsligt hetta till och sex skall ske. Jag gillar inte det där med att sex måste vara nått som händer i sängen bakom stängda persienner. För min del är det bra mycket trevligare med spontant snabbsex vid disken eller långt och mysigt gossex i soffan/sängen, men inte det där med att man ska bara för att man går å lägger sig på kvällen, då är man ju trött och vill sova, det är ju därför man går å lägger sig.

Första plats, det mest glänsande av guld - Det otvivelaktiga mest avtändande som finns, värre än fartränder, värre än äggfisar, värre än lössnus mellan tänderna (även om vi börjar närma oss) är dålig andedräkt! Jag som har varit rökare i många år har aldrig riktigt behövs känna av detta problem eftersom jag dels inte känt så mycket och dels ofta träffat andra rökare så vi har smakat underbart illa tillsammans. Men nu när jag inte längre dämpar mina sorger och uppfyller mina glädjestunder med vännen Prince känner jag smaker och lukter jag inte velat känna. Jag vet dock att något så enkelt som tandborstning mycket väl tar bort en stor del av problemet men om man slarvar med det... ja då blir det som det blir... Det värsta är att det är så svårt att säga till den berörde, undrar varför egentligen, han eller hon borde ju vilja veta att de lukar apa men ändå vill man inte riktigt vara den som säger det. Och framförallt - jag vill då verkligen inte vara den som kysser den munnen!!!

Kommentera

Publiceras ej